کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

اهداف راهبردی کمیته فنی  کنسرو آبزیان کشور

  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران وسازمان شیلات ایران و سازمان دامپزشکی کشور در زمینه بهبود روش¬های صید و نظارت دقیق بر چرخه حمل و نقل به منظور حفظ کیفیت ماهی، به عنوان اصلی ترین ماده اولیه صنعت کنسرو آبزیان کشور
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی و سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، به منظور نظارت دقیق بر فرایند تولید و سطح عرضه در راستای افزایش کیفیت محصولات تولیدی و پیشگیری از تولید محصولات بی¬کیفیت در کشور و نیز کمک به وحدت رویه و یکپارچه -سازی امر نظارت بر صنایع کنسرو آبزیان
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در زمینه ترویج مستندات علمی فواید مصرف کنسرو آبزیان کشور
  • همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص نوسازی و بهسازی ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید صنایع کنسرو آبزیان کشور 
  • ایجاد اتاق فکر صنعت کنسرو آبزیان کشور در سندیکای صنایع کنسرو ایران، به منظور ترسیم راهبردهای کلان این صنعت 
  • ایجاد ارتباط با سازمان ها و نهادهای بین المللی متناظر و هم تراز در سطح جهانی

جستجو

تبلیغات