کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

جلسه كميته فنى كانون انجمنهاى صنايع غذايى ايران

جلسه كميته فنى كانون انجمنهاى صنايع غذايى ايران، صبح روز چهارشنبه مورخ ٩٥/٨/١٢ در محل كانون و با حضور نمايندگان تشكلهاى صنايع غذايى مختلف تشكيل گرديد.

در اين جلسه كه به رياست مسئول كميته فنى كانون، جناب آقاى دكتر مفيد برگزار شد، در خصوص اهداف و وظايف كميته فنى بحث و تبادل نظر صورت پذيرفت. آنچه كه قابل توجه به نظر ميرسيد، حضور فعال و تعيين كننده نمايندگان سنديكاى صنايع كنسرو ايران، آقايان سيد محمد ميررضوى، مسعود بختيارى و خانم مهندس نظرى بود كه با دست پر در جلسه حضور داشتند و تقريبا تمامى پيشنهادات سنديكا، با اتفاق نظر، به تأييد و تصويب اعضاى حاضر در جلسه رسيد. در ادامه تصويرى از جلسه مذكور و تصوير مكاتبه مسئول كميته هاى فنى سنديكا، جهت استحضار ارايه ميگردد.


جستجو

تبلیغات