کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

اهم اهداف و وظایفی که کمیته فنی برای خود قائل است

  • جمع آوری اطلاعات و بررسی مشکلات و موانع موجود جهت عارضه یابی دقیق و علمی صنعت کنسرو آبزیان
  • نیاز سنجی آموزشی در سطوح مختلف مدیریتی، منابع مالی، منابع انسانی، تکنولوژیک، قوانین و مقررات مالی، منابع انسانی، تکنولوژیک، قوانین و مقررات و ... و برنامه ریزی جهت ارایه آموزش های مورد نیاز به اعضا
  • توانمند سازی اعضا از طریق ارایه روش¬های بهینه تولید، مدیریت انرژی، ارتقای بهره¬وری منابع، کاهش ضایعات، کاهش قیمت تمام شده، انتقال تکنولوژی مدرن و ...
  • بهبود کیفیت محصولات با استقرار روش¬های نوین کنترل کیفیت و بالا بردن توان رقابتی محصولات
  • حمایت از تولیدات اعضا در مقابل ورود کالاهای مشابه خارجی
  • قبول مسئولیت و همکاری با دستگاههای اجرایی دولتی و اعتماد سازی جهت واگذاری بخشی از وظایف نظارتی دولتی به کمیته فنی و سندیکا
  • اعمال نظارت داخلی و خود کنترلی سندیکا بر اعضا و رتبه بندی صنایع تحت پوشش با مشارکت و همکاری دستگاههای اجرایی دولتی
  • مشارکت در فرایند تصمیم سازی در حوزه مسایل کلان مرتبط با صنعت کنسرو آبزیان
  • عقد تفاهم نامه با ارگان¬های مختلف جهت پیشبرد اهداف مشترک
  • بهره گیری از فضای مجازی و شبکه¬های اجتماعی و سایر راه¬های نوین ارتباطی جهت تعامل بیشتر با اعضا
  • انسجام اعضا و توان بسیج عمومی آن ها در مواجهه با اموری که کلیت منافع اعضا را به خطر می اندازد.
  • همکاری با سازمان ملی استاندارد جهت تدوین و تجدید نظر در استاندارد های ملی کنسرو آبزیان به منظور همگام سازی استانداردهای ملی با استانداردهای جهانی 
  • همکاری با سازمان غذا و دارو به منظور افزایش ضریب اطمینان از تولید محصولات سالم، همگام با سیاست¬های کلان وزارت بهداشت
  • مشارکت با سازمان شیلات ایران در زمینه ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و چگونگی بهینه سازی روش¬های صید و فراوری و سایر امور مربوطه
  • همکاری با سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نظارت بهتر بر واردات تون ماهیان و چرخه حمل و نقل و سایر حوزه های مرتبط
  • مشاوره به صنایع کنسرو آبزیان در خصوص تولید محصولات سالم و متنوع جدید و ارتقای بهره¬وی از طریق سیستم¬های موجود
  • معرفی تکنولوژی های جدید تولیدهمکاری با شرکت های دانش بنیان در خصوص روش¬های بهینه سازی تولید، مصرف انرژی و ...

جستجو

تبلیغات