کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

درباره ما

معرفی

کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور به عنوان بازوی تخصصی سندیکای صنایع کنسرو ایران با محوریت استان اصفهان تشکیل شده است كه در تاریخ 94/2/31 به صورت رسمی در سطح کشور اعلان موجودیت نمود. این کمیته دارای شش دپارتمان فعال، متشکل از تیمی مجرب از کارشناسان و متخصصین خبره و زبده صنعت کنسرو آبزیان کشور میباشد که همگی از تخصص و تجربه بالایی برخوردار هستند. مشارکت فعالانه دستگاه های اجرلیی دولتی از جمله سازمان ملی استاندارد، وزارت بهداشت، وزارت صنعت معدن تجارت، سازمان شیلات و سازمان دامپزشکی و ... موجب شده تا با استفاده از خرد جمعی، تعامل و هم اندیشی بین بخش خصوصی و دولتی در پیشبرد اهداف والای صنعت، گام های مهمی برداشته شود.

در حال حاضر دپارتمان آموزش، پژوهش، تدوین استاندارد ترویج فرهنگ مصرف آبزیان ، ارتباط صنعت و دانشگاه و بهینه کاوی در کمیته فنی با مسئولیت چهره های متخصص و سرشناس ملی در بخش های دولتی و خصوصی، شکل گرفته و مشغول فعالیت است. جلسات ادواری با متخصصان مرتبط، بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات صنعت و حل معضلات پیش رو نقطه عطف فعالیت این کمیته میباشد.


کمیته فنی، فضایی فراهم ساخته تا بتوان با بهره گیری از تجربه پیسشکسوتان و تخصص و شور و نشاط جوانان، اعتلای صنعت کنسرو آبزیان و ارتقا آن در حوزه های تکنولوژی، بهینه سازی، بهبود کیفیت، ایجاد تنوع در محصولات و ...را رقم زد. دبیرخانه کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور در شهرستان اصفهان واقع شده است.

اهم اهداف و وظایفی که کمیته فنی برای خود قایل است

  • جمع آوری اطلاعات و بررسی مشکلات و موانع موجود جهت عارضه یابی دقیق و علمی صنعت کنسرو آبزیان
  • نیاز سنجی آموزشی در سطوح مختلف مدیریتی، منابع مالی، منابع انسانی، تکنولوژیک، قوانین و مقررات مالی، منابع انسانی، تکنولوژیک، قوانین و مقررات و ... و برنامه ریزی جهت ارایه آموزش های مورد نیاز به اعضا 
  • توانمند سازی اعضا از طریق ارایه روش های بهینه تولید، مدیریت انرژی، ارتقای بهره وری منابع، کاهش ضایعات، کاهش قیمت تمام شده، انتقال تکنولوژی مدرن و ...
  • بهبود کیفیت محصولات با استقرار روش های نوین کنترل کیفیت و بالا بردن توان رقابتی محصولات 
  • حمایت از تولیدات اعضا در مقابل ورود کالاهای مشابه خارجی
  • قبول مسئولیت و همکاری با دستگاههای اجرایی دولتی و اعتماد سازی جهت واگذاری بخشی از وظایف نظارتی دولتی به کمیته فنی و سندیکا
  • اعمال نظارت داخلی و خود کنترلی سندیکا بر اعضا و رتبه بندی صنایع تحت پوشش با مشارکت و همکاری دستگاههای اجرایی دولتی
  • مشارکت در فرایند تصمیم سازی در حوزه مسایل کلان مرتبط با صنعت کنسرو آبزیان 
  • عقد تفاهم نامه با ارگان های مختلف جهت پیشبرد اهداف مشترک
  • بهره¬گیری از فضای مجازی و شبکه¬های اجتماعی و سایر راه¬های نوین ارتباطی جهت تعامل بیشتر با اعضا
  • انسجام اعضا و توان بسیج عمومی آن¬ها در مواجهه با اموری که کلیت منافع اعضا را به خطر می اندازد.
  • همکاری با سازمان ملی استاندارد جهت تدوین و تجدید نظر در استاندارد های ملی کنسرو آبزیان به منظور همگام سازی استانداردهای ملی با استانداردهای جهانی
  • همکاری با سازمان غذا و دارو به منظور افزایش ضریب اطمینان از تولید محصولات سالم، همگام با سیاست های کلان وزارت بهداشت
  • مشارکت با سازمان شیلات ایران در زمینه ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و چگونگی بهینه سازی روش های صید و فراوری و سایر امور مربوطه 
  • همکاری با سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نظارت بهتر بر واردات تون ماهیان و چرخه حمل و نقل و سایر حوزه های مرتبط 
  • مشاوره به صنایع کنسرو آبزیان در خصوص تولید محصولات سالم و متنوع جدید و ارتقای بهره¬وی از طریق سیستم¬های موجود
  • معرفی تکنولوژی های جدید تولید
  • همکاری با شرکت های دانش بنیان در خصوص روش¬های بهینه سازی تولید، مصرف انرژی و ...


اهداف راهبردی کمیته فنی 

  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران وسازمان شیلات ایران و سازمان دامپزشکی کشور در زمینه بهبود روش های صید و نظارت دقیق بر چرخه حمل و نقل به منظور حفظ کیفیت ماهی، به عنوان اصلی ترین ماده اولیه صنعت کنسرو آبزیان کشور
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی و سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، به منظور نظارت دقیق بر فرایند تولید و سطح عرضه در راستای افزایش کیفیت محصولات تولیدی و پیشگیری از تولید محصولات بی کیفیت در کشور و نیز کمک به وحدت رویه و یکپارچه سازی امر نظارت بر صنایع کنسرو آبزیان
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در زمینه ترویج مستندات علمی فواید مصرف کنسرو آبزیان کشور
  • همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص نوسازی و بهسازی ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید صنایع کنسرو آبزیان کشور 
  • ایجاد اتاق فکر صنعت کنسرو آبزیان کشور در سندیکای صنایع کنسرو ایران، به منظور ترسیم راهبردهای کلان این صنعت 
  • ایجاد ارتباط با سازمان ها و نهادهای بین المللی متناظر و هم تراز در سطح جهانی














جستجو

تبلیغات