کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

دپارتمان آموزش


دکترمحمودرضااکبريان

مسئول دپارتمان آموزش

متولد 1345 و داراي مدرک دکتري دامپزشکي از دانشگاه شيراز در سال 1373 وگواهینامه تخصصی HACCP از دانشگاه سالفورد انگلیس همراه با گذراندن چندين دورة آموزشي مرتبط با ايمني غذا در داخل و خارج از کشور

سوابق اجرايي ، علمي و آموزشي:

  • مسئول بخش تکنولوژي فرآورده هاي شيلاتي، مرکز تحقيقات شيلات هرمزگان سال 73-75 
  • کارشناس ارشد دفتر مبارزه با بيماريهاي آبزيان سازمان دامپزشکي کشور سال 75-76 
  • کارشناس ارشد کنترل بهداشتي و نظارت بر اجراي سيستم HACCPدر دفتر نظارت بر بهداشت عمومي سازمان دامپزشکي کشور 76-81 
  • مدير تضمين کيفيت شرکتهاي صيد صنعتي نپتون صيد وسرپايان سال82 تا 89
  • مشاور شرکت صید صنعتی زردباله در زمینۀ اجرای سیستمهای تضمین کیفیت مواد غذایی
  • مشاور و مدرس HACCPو ایزو 22000
  • عضو کميتة کشوري HACCP وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي 
  • مشاور HACCP در سازمان دامپزشکي کشور و شرکت سهامي شيلات ايران 
  • عضوکميتة تدوين استاندارهاي مرتبط باHACCP در مؤسسة استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران 
  • عضو کارگروه آبزيان دريايي کميته کدکس فرآورده هاي شيلاتي ايران
  • نظارت بر اجراي سيستم HACCP در بيش از 50 کارخانه فراوري و بسته بندي آبزيان و کشتي هاي صيادي کارخانه دار و مميزي آنها که منجر به قرار گرفتن آنها در ليست مجاز اروپا شده و کد EC را اخذ نموده اند . 
  • مشاوره در جهت اجراي سيستم HACCP و ایزو 22000در کارخانجات فرآوري و بسته بندي ماهي و ميگو ، کنسرو ماهي ، بسته بندي گوشت ، توليد سوسيس کالباس همبرگر ، صنايع لبني ،توليد شير خشک سويا و ....
  • مدرس دانشگاه آزاد اسلامي 
  • تدريس HACCP و ایزو 22000 در مراکزآموزش عالي کشور ، سازمانهاي دولتي و خصوصي 
  • همکاري با مرکز آموزش وزارت جهاد کشاورزي براي طراحي دوره هاي آموزشي و سرفصلهاي آنها
  • استاد مشاور پايان نامة دکتراي تخصصي بهداشت مواد غذايي
  • ارائة دهها مقالة مرتبط با HACCP در سمينارها و مجلات معتبر علمي 
  • يکي از مولفين کتاب " راهنماي بکارگيري سامانة HACCP در صنايع غذايي " بعنوان اولين کتاب دانشگاهي مرتبط با HACCP به زبان فارسي که توسط دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در سال 1383 به چاپ رسيده است . 
  • ترجمة کتاب " بکارگيري تجزيه و تحليل احتمال خطر در صنايع شيلاتي " که توسط موسسه تحقيقات شيلات ايران در سال 86 چاپ شده است . 
  • ترجمه کتاب " راهنمای ردیابی در صنایع غذایی" که در سال 1389 به چاپ رسیده است.
  • تهيه اولين نرم افزار آموزشي HACCP با همکاري مرکز آموزش و تحقيقات صنعتي ايران
  • همکاري با انستيتو تحقيقات شيلاتي کشور دانمارک براي تهيه نرم افزار کامپيوتري "پيشگويي عمر ماندگاري و ميزان فساد فرآورده هاي شيلاتي " به زبان فارسي.
  • چاپ مقاله در کتاب(food safety and foodborne disease surveillance systems )که توسط آکادمي علوم آمريکا و با همکاري مرکز تحقيقات بيماريهاي کبد و دستگاه گوارش دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در سال ۲۰۰۶ ميلادي در آمريکا به چاپ رسيده است.
  • مجری پروژه" ردیابی محصولات شیلاتی" برای اداره کل شیلات چابهار، بعنوان اولین پروژه ردیابی مواد غذایی در ایران
  • مجری پروژه" اجرای عملیات مناسب آبزی پروری و پیش نیازهای اجرای سیستم HACCP در مزارع پرورش ماهی استان تهران" 
  • مجری پروژه "اجرای سیستم HACCP در مزرعه پرورش ماهی مجموعه ماهی سرای کرج " بعنوان اولین مورد در ایران در سال 1389
  • سر ممیز سیستمهای ایمنی غذا (HACCP&ISO22000) در چند شرکت گواهی دهنده بین المللی

دپارتمان آموزش

با توجه به سرعت رشد علوم و تکنولو‍‍ژی به‌خصوص در صنایع غذایی، مسئله آموزش و بازآموزی دست اندرکاران این صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به روزرسانی دانش تولید کنندگان و دیگر مشاغل این صنعت، نه تنها باعث تولید با کیفیت بالاتر شده بلکه با کاهش هدر رفت منابع، افزابش بهره وری در صنعت را بدنبال خواهد داشت. آموزش و بازآموزی صاحبان صنعت، مدیران و حتی کارمندان و کارگران از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و اگر قرار است اقتصاد صنعت غذا در جامعه به سمت پیشرفت و تعالی گذار کند، حتما باید به آموزش بعنوان یکی از پایه های اساسی آن توجه ویژه ای مبذول گردد. همچنین باید سیستم‌های پایش اثربخشی را برای کاربردی شدن آموزش‌ها بوجود آوریم تا جایی که مسئله آموزش و بازآموزی به یکی از ارکان تاسیس و مدیریت صنعت غذا تبدیل شده و با اعتقاد قلبی و عملی به آن نگریسته شود. اهمیت آموزش بقدری زیاد میباشد که در تمامی استانداردهای بین المللی مدیریت تضمین ایمنی مواد غذایی، یکی از قسمتهای اصلی این استانداردها میباشد. کمیته فنی کنسرو آبزیان نیز با توجه به اهمیت موضوع آموزش و با توجه به رسالت خود که ارتقاء صنعت مربوطه میباشد، این امر را سرلوحه کار خود قرار داده و دپارتمان آموزش را بنا کرده است.


اهداف دپارتمان آموزش

کمک به ارتقاء مهارتهای فنی و حرفه ای کلیه دست اندرکاران صنعت کنسرو آبزیان از طریق برگزاری دوره های آموزشی حضوری و غیر حضوری و تولید محصول سالم و با کیفیت مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی
این دوره های آموزشی و بازآموزی بر اساس نیاز صنعت طراحی شده و در برگیرنده آموزشهای مربوط به فرآیند تولید، مسائل بهداشتی و .... خواهد بود و تلاش خواهد شد تا بر اساس نیازهای کاربران مختلف از مدیریت ارشد تا سطح کارگران عملیاتی شود.


جستجو

تبلیغات