کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

گزارش سفر هیأت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران به استان کرمانشاه


تنی چند از اعضای هیأت مدیره¬ی سندیکای صنایع کنسرو ایران در معیت مدیر کل محترم صنایع غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت به دعوت اطاق بازرگانی کرمانشاه و برخی فعالان اقتصادی استان کرمانشاه دیدار دو روزه ای از این استان به عمل آوردند. این سفر در روزهای بیستم و بیست و یکم مرداد ماه سال جاری و با حضور آقایان دکتر صادقی نیارکی و مهندس صفدری از وزارت صنعت، معدن و تجارت و آقایان احمد آزادمرد، بهروز فروتن، مسعود بختیاری، سید محمد میر رضوی، پرویز کرباسی و حمیدرضا حق دوست از سندیکا و شرکت تعاونی صنایع کنسرو ایران صورت پذیرفت.


مدعوین در بدو ورود در جلسه اطاق بازرگانی کرمانشاه با عنوان « نشست حلقه های مفقوده » شرکت نمودند. در این جلسه که با حضور رئیس و هیأت رئیسه اطاق بازرگانی کرمانشاه، مسئولین سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان جهاد کشاورزی و شیلات استان و فعالین اقتصادی و چهره های دانشگاهی استان کرمانشاه برگزار گردید به مزیتها و مشکلات اقتصادی استان کرمانشاه پرداخته شد.

از مزیتهای اقتصادی استان کرمانشاه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • وجود کشاورزی چهار فصل
  • مرز گسترده با کشور عراق
  • گذرگاه شرق و غرب کشور
  • وجود مناطق آزاد تجاری اسلام آباد و قصر شیرین
  • وجود فرودگاه بین المللی 
  • بارندگی بسیار خوب
  • وجود بیش از دویست گونه گیاهان دارویی
  • رتبه اول تولید نخود، رتبه دوم تولید جو و ذرت و رتبه سوم تولید غلات و گندم در کشور

از اهم مشکلات نیز می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 

  • بهای تمام شده بالای کالا به دلیل ضعف تکنولوژی و بهره وری پایین
  • نبود جذابیت در بسته بندی
  • اشکال در سیستم حمل و نقل بویژه حمل و نقل ریلی
  • موازی کاریهای دستگاههای اجرایی
  • اشکال در سیستم قیمت گذاری دستوری
  • نحوه اخذ مالیات بر ازش افزوده
  • رقابت ناسالم برخی تولید کنندگان



طی این سفر دو روزه از برخی کارخانجات استان از جمله صنایع غذایی اوکادو، شرکت روژین تاک، کارخانه روغن نباتی نازگل، کارخانه سیمان سامان و فرآورده های لبنی مانیزان بازدید به عمل آمد.
یادآوری می گردد زحمت پذیرایی از میهمانان را در کرمانشاه جناب آقاب مهندس احمدیان مدیریت محترم صنایع غذایی اوکادو و همچنین جناب آقای مدلل مدیریت محترم کارخانه روغن نباتی نازگل به عهده داشته که از این عزیزان قدردانی به عمل می آید.

صنایع غذایی اوکادو


صنایع غذایی روژین تاک


صنایع غذایی نازگل

صنایع غذایی مانیزان






جستجو

تبلیغات