کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 


 کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور 


کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور به عنوان بازوی تخصصی سندیکای صنایع کنسرو ایران در تاریخ ٩٤/٢/٣١ به صورت رسمی در سطح کشور اعلان موجودیت نمود. این کمیته دارای شش دپارتمان فعال، متشکل از تیمی مجرب از کارشناسان و متخصصین خبره و زبده صنعت کنسرو آبزيان کشور میباشد که همگی از تخصص و تجربه بالایی برخوردار هستند. مشارکت فعالانه دستگاه هاى اجرايى دولتی از جمله سازمان ملی استاندارد، وزارت بهداشت، وزارت صنعت معدن تجارت، سازمان شیلات، سازمان دامپزشکی و .... موجب شده تا با استفاده از خرد جمعی و تعامل و هم اندیشی بين بخش خصوصى و دولتى، در پیشبرد اهداف والای صنعت، گام هاى مهمى برداشته شود. در حال حاضر دپارتمانهاى آموزش، پژوهش، تدوين استاندارد، ترويج فرهنگ مصرف آبزيان، ارتباط صنعت و دانشگاه و بهينه كاوى در كميته فنى با مسئوليت چهره هاى متخصص و سرشناس ملى در بخشهاى دولتى و خصوصى، شكل گرفته و مشغول فعاليت است. جلسات ادواری با متخصصان مرتبط، بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات صنعت و حل معضلات پیش رو، نقطه عطف فعالیت این کمیته میباشد. كميته فنى، فضايى فرآهم ساخته تا بتوان با بهره گیری از تجربه پیشکسوتان و تخصص و شور و نشاط جوانان، اعتلای صنعت کنسرو آبزیان و ارتقاى آن در حوزه های تکنولوژی، بهینه سازی، بهبود كيفيت، ايجاد تنوع در محصولات و ... را رقم زد. دبيرخانه كميته فنى كنسرو آبزيان كشور در شهرستان اصفهان واقع شده است.

وظايف كميته فنى کنسرو آبزیان کشور
  • جمع آوری اطلاعات و بررسی مشکلات و موانع موجود جهت عارضه یابی دقیق و علمی صنعت کنسرو آبزیان
  • نیاز سنجی آموزشی در سطوح مختلف مدیریتی، منابع مالی، منابع انسانی، تکنولوژیک، قوانین و مقررات مالی، منابع انسانی، تکنولوژیک، قوانین و مقررات و ... و برنامه ریزی جهت ارایه آموزش های مورد نیاز به اعضا
  • توانمند سازی اعضا از طریق ارایه روش های بهینه تولید، مدیریت انرژی، ارتقای بهره وری منابع، کاهش ضایعات، کاهش قیمت تمام شده، انتقال تکنولوژی مدرن و ...
  • بهبود کیفیت محصولات با استقرار روش های نوین کنترل کیفیت و بالا بردن توان رقابتی محصولات
  • حمایت از تولیدات اعضا در مقابل ورود کالاهای مشابه خارجی
  • قبول مسئولیت و همکاری با دستگاههای اجرایی دولتی و اعتماد سازی جهت واگذاری بخشی از وظایف نظارتی دولتی به کمیته فنی و سندیکا
    اعمال نظارت داخلی و خود کنترلی سندیکا بر اعضا و رتبه بندی صنایع تحت پوشش با مشارکت و همکاری دستگاههای اجرایی دولتی

 بیشتر 

اهداف راهبردی كميته فنى کنسرو آبزیان کشور
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران وسازمان شیلات ایران و سازمان دامپزشکی کشور در زمینه بهبود روش¬های صید و نظارت دقیق بر چرخه حمل و نقل به منظور حفظ کیفیت ماهی، به عنوان اصلی ترین ماده اولیه صنعت کنسرو آبزیان کشور
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی و سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، به منظور نظارت دقیق بر فرایند تولید و سطح عرضه در راستای افزایش کیفیت محصولات تولیدی و پیشگیری از تولید محصولات بی کیفیت در کشور و نیز کمک به وحدت رویه و یکپارچه سازی امر نظارت بر صنایع کنسرو آبزیان
  • مشارکت سه وجهی کمیته فنی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در زمینه ترویج مستندات علمی فواید مصرف کنسرو آبزیان کشور
  • همکاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص نوسازی و بهسازی ماشین آلات و تجهیزات خطوط تولید صنایع کنسرو آبزیان کشور 

بیشتر

چشم انداز


كميته فنى كنسرو آبزيان كشور در افق ١٤٠٤ به عنوان مهمترين مرجع تخصصى كنسرو آبزيان كشور مطرح خواهد بود.


آیا میدانستید؟!

خوردن ماهی برای بیماران به خصوص بیماران قلبی و دیابتی بسیار توصیه می شود؟!

چنانچه در انجماد و فرآورى ماهى، نكات بهداشتى رعايت شود، تفاوت چندانى بين ارزش تغذيه اى ماهى تازه پخته شده و ماهى كنسرو شده وجود ندارد؟!

در تولید کنسرو ماهی به علت وجود فرآیند حرارتی از هیچ گونه ماده نگهدارنده استفاده نمی گردد؟!

روغن مورد مصرف در کنسرو ماهی، روغن مایع گیاهی و غالبا از نوع سویا و آفتابگردان می باشد.

عبارت "قبل از مصرف بجوشانید" در هیچ یک از کشورهای دنیا روی قوطی کنسرو ماهى درج نمیگردد.

کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور با درج عبارت "قبل از مصرف بجوشانید" روی قوطی كنسرو ماهى موافق نیست.

جستجو

تبلیغات