کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

گالری

معرفی اجمالی کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور توسط آقای مسعود بختیاری

مسعود بختیاری در نشست تخصصی کمیته فنی کنسرو ابزیان کشور معرفی اجمالی از این کمیته داشته است. لازم به ذکر است که کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور به عنوان بازوی تخصصی سندیکای صنایع کنسرو ایران در تاریخ ٩٤/٢/٣١ به صورت رسمی در سطح کشور اعلان موجودیت نمود.


حضور محترم رئیس سازمان شیلات ایران در جشنواره آبزی در استان اصفهان


گزارش کنسرو بدون مواد نگهدارنده-2مرداد-شبکه اصفهان

جستجو

تبلیغات