کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


جلسه اعلان موجودیت کمیته فنی رب و سس گوجه فرنگی

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

اخبار

همایش یک روزه نقش مصرف آبزیان در ارتقاء سلامت جامعه


در راستای افزایش فرهنگ مصرف آبزیان در جهت بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان همایش های 1 روزه تحت عنوان " نقش مصرف آبزیان در ارتقاء سلامت جامعه" به همت مدیریت جهاد کشاورزی و شیلات استان (جناب آقای مهندس فوقی و سرکار خانم دکتر مسائلی) و شبکه بهداشت و فرمانداری شهرستان های این استان برگزار میگردد...

 ادامه مطلب 

دومین همایش بزرگ روز رژیم درمانگر به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر


 ادامه مطلب 

جلسه کارگروه توسعه صادرات محصولات شیلاتی

پیرو دعوت جناب آقای دکتر شجری مدیرکل محترم دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی برای شرکت در جلسه کارگروه توسعه صادرات محصولات شیلاتی، جناب آقای دکتر اکبریان به نمایندگی از جناب آقای مهندس بختیاری در جلسه فوق که از ساعت 9 تا 11 امروز مورخ 1396/06/15 برگزار گردید شرکت نمودند. این جلسه با حضور جناب آقای دکتر گلشاهی و مدیران سایر تشکلهای مرتبط با محصولات شیلاتی برگزار شد...

 ادامه مطلب 

دومین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مرتبط با صنعت کنسرو ماهی و تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصول در سال جاری


دومین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل مرتبط با صنعت کنسرو ماهی و تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصول در سال جاری مورخ  28 مرداد 1396 ساعت 10 در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. در ابتدای جلسه جناب آقای آزادمرد بیان داشتند:سندیکای صنایع کنسرو ایران با هدف ارتباط بین واحدهای تولیدی کنسرو و ...

 ادامه مطلب 

گزارش جلسه دوم کارگروه آگاهی بخشی مصرف آبزیان

جلسه در خصوص راهکارهای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در تاریخ سه شنبه 27/4/96 در دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران برگزار گردید، جناب آقای دکتر گلشاهی در ابتدای جلسه به ایده ی یکی از تولیدکنندگان کنسرو ماهی در تهیه ساندویج آماده با فیله ماهی تون برای مدارس اشاره داشتند و ...

 ادامه مطلب 

گزارش جلسه نخست کارگروه آگاهی بخشی مصرف آبزیان


جلسه در خصوص راهکارهای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در تاریخ یکشنبه 18/4/96 از ساعت 13 تا 16 در دفتر اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران برگزار گردید، آقای دکتر خدایی ابتدا به حضار خیر مقدم گفته و از این که دعوت اتحادیه را اجابت نمودند آنان تشکر کردند . ایشان موضوع جلسه را به کارگیری ...

 ادامه مطلب 

جلسه تولیدکنندگان کنسروماهی در خصوص تعیین قیمت مصرف کننده و فروش کنسرو ماهی


ابتدای جلسه آقای بختیاری ضمن تبریک سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال ابراز امیدواری کردند که در سال جدید شاهد بهبود فضای کسب و کار در کشور باشیم و با اشاره به نقش مهم تشکلها، خواستار مطالبه جدی اعضای سندیکا در این خصوص شدند...

 ادامه مطلب 

نشست تولیدکنندگان کنسرو ماهی استان اصفهان با آقای دکتر عابدی نماینده محترم مردم اصفهان


در ابتدای جلسه جناب آقای بختیاری با تبریک سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال به ذکر پاره ای از مشکلات صنعت کنسرو ماهی کشور پرداختند. از جمله مشکل مالیات بر ارزش افزوده، تیره و تار بودن محیط کسب و کار، موانع و مشکلات بسیار فراروی تولید در کشور، عدم تعامل ...

 ادامه مطلب 

همایش روز جهانی رژیم درمانگر


همایش روز جهانی رژیم درمانگر، روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۱۲/۱۸مصادف با ٩ مارس ٢٠١٧، در محل تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور متخصصين و کارشناسان تغذیه برگزار گردید...

 ادامه مطلب 

نشست علمی با عنوان بهره برداری بهینه از فرآورده های جانبی آبزیان توسط موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور


نشست علمی یک روزه با عنوان بهره برداری بهینه از فرآورده های جانبی آبزیان توسط موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و به همت آقای دکتر سید حسن جلیلی در تاریخ دوشنبه 25 بهمن ماه سال 95 برگزار گردید...

 ادامه مطلب 


مجوز صادرات کنسرو ماهی ایران به روسیه صادر شد.

بر اساس اعلام سازمان دامپزشکی، با پیگیری سازمان دامپزشکی کشور، سرویس فدرال نظارت دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه مجوز صادرات کنسرو ماهی ایران را به روسیه صادر کرد. به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، حسن اختیارزاده مدیر کل دفتر سازمان های تخصصی...

 ادامه مطلب 


اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی در شهرک علم و فناوری پژوهش

امروز 95/7/27 اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی در شهرک علم و فناوری پژوهش در تهران برگزار گردید. در این کنگره قریب به 700 مقاله ارائه شد که از بین آن ها 567 مقاله برگزیده و بقیه مردود گردید. حضور اساتید گرانقدری چون پروفسور Lelieveld و جناب آقای دکتر عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران بار علمی همایش را دو چندان کرد.


 ادامه مطلب 

عبارت «قبل از مصرف بجوشانید» مي تواند راه فرار توليدكنندگان كنسرو از مسئوليت پذيرى و پاسخگويى تلقى شود.


مسئول کمیته فنی صنعت کنسرو آبزیان کشور:

عبارت «قبل از مصرف بجوشانید» راه فرار تولیدکنندگان کنسرو از پاسخگویی است...
مسئول کمیته فنی صنعت کنسرو آبزیان کشور گفت: عبارت «قبل از مصرف بجوشانید» باید از لیبل کنسروها حذف شود زیرا به راه فرار تولیدکنندگان از پاسخگویی تبدیل می‌شود.

 ادامه مطلب 

جستجو

تبلیغات