کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت ها

نوزدهمین کنگره ملی دامپزشکی ایران در روزهای 6 تا 8 بهمن در مرکز همایشهای رازی در تهران برگزار شد. این کنگره بزرگترین و تخصصی ترین کنگره دامپزشکی در ایران است که هر 2 سال یکبار برگزار میگردد. در این کنگره آخرین یافته های علمی در زمینه بهداشت دام و فرآورده های دامی ارائه میشود. علاوه بر مقالات پذیرفته شده در هر موضوع، از تعدادی افراد صاحبنظر بعنوان سخنرانان کلیدی و مدعو دعوت میگردد تا در خصوص مباحث چالش برانگیز جامعه که مرتبط با دامپزشکی و بهداشت عمومی میباشد، سخنرانی نمایند. در این کنگره از جناب آقای دکتر اکبریان مسئول دپارتمان آموزش کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور ، دعوت به عمل آمد تا بعنوان سخنران مدعو، درباره مصرف ماهی تیلاپیا صحبت نمایند.


سایر فعالیت ها

نام کتاب/مقالهلینک
محاسن و معایب مصرف ماهی تیلاپیا دانلود 
بکارگیری سامانه تجزیه و تحلیل مخاطرات ، شناسایی نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی
 مشاهده 
مقدمه ای بر ارزیابی احتمال خطر در مواد غذایی
 مشاهده 

جستجو

تبلیغات