کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

دپارتمان ارتباط دانشگاه و صنعت


آقای دکتر عزیزاله زرگران

مسئول دپارتمان ارتباط دانشگاه و صنعت

سوابق آموزشی:
کارشناسی علوم تغذیه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (1380)
کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی): (رتبه 5) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی(1385)
دکترای تخصصی(Ph.D) (1387): (رتبه 2) فارغ التحصیل اولین دوره دکترای علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (دی 1392)

سوابق اجرایی:
  • مسئول پیگیری و هماهنگی ارتباط با صنعت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور (شهریور 94 تاکنون)
  • استاد ناظر آزمایشگاه پایلوت پلنت صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
زمینه های مطالعاتی مورد علاقه:
  • رئولوژی مواد غذایی
  • هیدروکلوئید های غذایی
  • تولید محصولات کم چرب، کم نمک و کم شکر
  • امنیت غذایی
  • صنایع گوشت

مقالات فارسی

  • مدل سازي نقطه ذوب لغزشی چربیهاي اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی به صورت تابعی از ترکیب اسیدهاي چرب. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، پذیرش شده در تاریخ 4/6/94
  • اینتراستریفیکاسیون شیمیایی مخلوط های استئارین پالم و روغن سویا: تاثیرات بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی. پذیرفته شده در سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، 15/3/94
  • "بررسي تركيبات، وزن ملكولي و ويژگيهاي رئولوژيك و حرارتي صمغ زدو تراويده از(Amygdalus Scoparia) درخت بادام كوهي" در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال هفتم، شماره 5، زمستان1391،صفحات 41-35.
  • "مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های رئولوژیک صمغ های تراویده از دو گونه گون‌A. floccosus وA. Rahensis " در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، سال سوم، شماره 4، زمستان1387،صفحات 17-9.
  • "اثر برخی هیدروکلوئید ها برکیفیت نان" در مجله صنعت آرد و غذا، سال چهارم، شماره 16، مهر1387،صفحات 31-29
  • "جایگزین های چربی در صنایع غذایی" در مجله صنعت آرد و غذا، سال چهارم، شماره 19، دی1387،صفحات 42-43
  • "محصولات غذایی عملگر، از کفیر تا سوسیس" در مجله ابن سینا سال اول شماره 4، صفحه 8. 
طرح های پژوهشی
  • بهینه سازی فرمولاسیون دسر پری بیوتیک رژیمی با استفاده از روش طرح ترکیبی (mixture design)، مجری، دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله.
  • بررسی امکان مهاجرت آلاینده های شیمیایی از ظروف PETبه فرآورده های غذایی (مجری-انستیتو)
  • امکان سنجی تولید شورتنینگ¬ فاقد ایزومر ترانس با استفاده از مخلوط¬های روغنی پالم، کانولا و سویا: بررسی کارایی در تولید بیسکویت ساده(مجری-درحال تصویب-انستیتو)
  • بررسی نیازهای تغذیه ای نوزادان و كودكان زیر 6سال ایرانی در راستای تولید یک محصول غذایی ویژه برمبنای نیازهای تغذیه ای- قرارداد مشاوره با صنعت(شرکت ویتانا-انستیتو)
  • مجری طرح تحقیقاتی مصوب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) با عنوان" تعیین و اصلاح ویژگی های رئولوژیک نوشیدنی، دسر و غذای مصرفی بیماران مبتلا به دیسفاژی ناشی از سرطان مری و ارزیابی اثر اصلاح رئولوژیک بر بهبود شاخص های تغذیه ای و کیفیت زندگی این بیماران " (کد طرح: 474) 
  • همکار اصلی طرح تحقیقاتی مصوب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) تحت عنوان"بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حرارتی صمغ های تراوش شده از شش گونه گون ایرانی و ارزیابی تاثیر قدرت یونی، نوع نمک، دما و غلظت صمغ بر خصوصیات فیزیکی آنها "(موضوع قرارداد شماره 3168 مورخ 24/7/1386) 
  • همکار طرح تحقیقاتی مصوب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) تحت عنوان"بانک اطلاعاتی علوم و صنایع غذایی کشور(1381-1385)"(موضوع قرارداد شماره 3296 مورخ 2/8/1386) 
  • همکار طرح همکار طرح تحقیقاتی مصوب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی امولسیون حاوی کروستین و پوشش دار کردن روغن های اسانسی زعفران (دکتر نایب زاده، محسن عاطفی)" 
  • همکار طرح همکار طرح تحقیقاتی مصوب انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) " بررسی اثر روغن بر ویژگی های اکسیداتیو، رئولوژیک و حسی مایونز "
سوابق تدریس:
  • تدریس واحد صنایع نوشابه سازی و قنادی در دانشگاه شهید بهشتی (نیمسال اول تحصیلی 91-90) 
  • تدریس واحد صنایع نوشابه سازی و قنادی در دانشگاه شهید بهشتی (نیمسال دوم تحصیلی 91-90) 
  • تدریس واحد صنایع نوشابه سازی و قنادی در دانشگاه شهید بهشتی (نیمسال اول تحصیلی 92-91) 
  • تدریس واحد صنایع نوشابه سازی و قنادی در دانشگاه شهید بهشتی (نیمسال دوم تحصیلی 92-91) 
  • تدریس واحد صنایع بسته بندی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی (نیمسال دوم تحصیلی 88-89 و نیمسال اول تحصیلی 90-91)
  • تدریس واحد بسته بندی و بازاریابی در موسسه آموزش عالی امام خمینی کرج (نیم سال اول سال تحصیلی 88-89)
  • تدریس واحد بسته بندی و بازاریابی در موسسه آموزش عالی امام خمینی کرج (نیم سال دوم سال تحصیلی 88-89)
  • تدریس واحد زبان تخصصی صنایع غذایی در موسسه آموزش عالی شمس در نیمسال دوم تحصیلی 89-90
  • تدریس واحد زبان تخصصی صنایع غذایی در موسسه آموزش عالی PIP در نیمسال دوم تحصیلی 88-89
مهارت ها:
  • راه اندازی سیستم های رئومتری و آنالیز داده های رئولوژی (راه اندازی آزمایشگاه رئولوژی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به سرپرستی دکتر محمد امین محمدی فر در شهریور ماه 1386)
  • شرکت در کارگاه رفرنس نویسی با نرم افزار EndNote در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) به مدت 15 ساعت و کسب گواهی اتمام دوره
  • شرکت در کارگاه آمار در پژوهش (SPSS مقدماتی) در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) به مدت 17 ساعت و کسب گواهی اتمام دوره
  • شرکت در کارگاه روش تحقیق در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و علوم و صنایع غذایی کشور (دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) به مدت 15 ساعت و کسب گواهی اتمام دوره
  • شرکت در کارگاه یک روزه حل مشکلات صنعت لبنیات در موسسه پژوهشی خلاق عطا آفرین و کسب گواهی اتمام دوره
  • شرکت در کارگاه کنترل کیفیت آماری مواد غذایی در شرکت TUV Rheinland به مدت 24 ساعت و کسب گواهی اتمام دوره
  • شرکت در دوره کنترل کیفی مواد غذایی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی به مدت 102 ساعت و کسب گواهی اتمام دوره
  • توانایی کار با نرم افزار هایMicrosoft Office, Rheoplus, SPSS, Matlab 
  • کسب مدرک زبانMCHE با نمره 61 از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 1/9/1387
  • کسب مدرک زبان تافل دکتری دانشگاه تربیت مدرس با نمره 65
  • کسب مدرک زبان تافل دکتری دانشگاه تهران با نمره 81 
  • تسلط کامل به زبان های انگلیسی و ترکی استانبولی
  • عضو هیئت داوران همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران در مرکز آموزش عالی امام خمینی وزارت جهادکشاورزی، بهمن ماه سال 1388
  • عضو کمیته اطلاع رسانی پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران، 1388، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دپارتمان ارتباط صنعت و دانشگاه سندیکای صنایع کنسرو ایران

با عنایت به اینکه ارتباط صنعت غذا و دانشگاه در ایران، در حال حاضر، ارتباط فعالی نیست، می توان یکی از مهم ترین عوامل عدم توفیق ارتباط صنعت با دانشگاه و متعاقب آن فقدان اقتصاد دانش بنیان در حوزه صنایع غذایی را، بی اطلاعی صنعت و دانشگاه از نیازهای یکدیگر دانست. لذا دپارتمان ارتباط صنعت و دانشگاه سندیکای صنایع کنسرو ایران با هدف ارتباط موثر صنایع کنسرو و محافل علمی و دانشگاهی پی ریزی شد تا مسیری به منظور بررسی علمی موضوعات صنعتی در این حوزه ایجاد گردد. در این راه، طرح چالش های روز صنایع کنسرو و دریافت اولویت های مورد نیاز این صنعت اولین گام، محسوب می گردد. لذا از کلیه صنعتگران و دانشگاهیان فعال در صنایع کنسرو و نیز حوزه های نزدیک به این صنعت دعوت به عمل می آید تا با مشارکت در این دپارتمان، در پیشرفت و ارتقای صنایع غذایی این مرز و بوم، سهیم باشند.


جستجو

تبلیغات