کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

دپارتمان بهینه کاوی صنعت

آقای مهندس سهراب بارفتن

مسئول دپارتمان بهینه کاوی صنعت

بیش از 20 سال سابقه کار در صنایع غذایی در بخش های مدیریت کیفیت، مدیریت تولید و مدیریت تحقیق و توسعه و مشاور طراحی واحدهای کنسرو سازی همچنین مدیر تحقیقات کاربرد ازن در صنایع غذایی شرکت دانش بنیان اکیسژن فعال سحر مخترع ازن ژنراتور در ایران
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: علوم تغذیه
کارشناسی ارشد: مدیریت بازرگانی


سوابق کاری:

  • مدت دو سال بازرس مواد غذایی شبکه بهداشت
  • مدت دو سال مدیر کنترل کیفیت و مدیر تولید واحد نگین تام تولید کننده تافی و آب نبات
  • مدت دوازده سال مدیر تولید، مدیر تحقیق و توسعه شرکت کنسرو مرکز درج
  • مدت یکسال مسئول فنی وحد صنعتی شیفته سامان یول( رب یول) و مشاور طرح¬های توسعه¬ای واحد
  • مدت یکسال شرکت شیلان کیش مشاور مدیر عامل و همکاری طرح توسعه محصولات سوخاری (بلدرچین)
  • مدت دو سال مشاور طرح ملی ولید انواع کنسرو پاکتی پوچ در شرکت مهدیس آپادانا مهیار
  • مدت سه سال مشاور صنایع غذایی (به مانا- قارچ یکتا)

بهینه کاوی (BENCHMARKING)

بهینه کاوی و تمرکزروی به اشتراک گذاشتن تجارب موفق و یادگیری از بهترین عملکردها، توان یادگیری، خلاقیت و نوآوری بنگاههای اقتصادی را افزایش داده و فرهنگ رفتار متواضعانه و خردمندانه در پذیرفتن برتری دیگران در یک موضوع خاص و یادگیری در ارتباط باآن موضوع را ترویج نماید.
بهینه کاوی چیست؟
فرآیندی مستمر و نظام مند ،برای شناسایی و تحلیل و پیاده سازی بهترین اقداماتی که موجب ارتقای عملکرد سازمان ها میشود.

  • بهینه کاوی روشی منظم برای مطالعه و تحصیل است
  • فرایندی برای خلاقیت می باشد.
  • روشی است برای توسعه
  • فرصتی است برای آموختن
  • ابزاری برای کسب استاندارد بهترین

دپارتمان بهینه کاوی
دپارتمان بهینه کاوی با هدف ارایه خدمات تخصصی به اعضای سندیکای کمپوت و کنسرو ایجاد شده است. هدف نهایی این دپارتمان ارتقا صنایع کنسرو با استفاده از مدیریت انرژی،افزایش بهره وری و تضمین کیفیت که منجر به توانمند شدن واحد میگردد می باشد. این دپارتمان آماگی دارد با استفاده از ابزار بهینه کاوی بهترین ها را در حوزه مدیریت منابع واحد، مدیریت انرژی ،سامانه های الکترونیکی و... بهینه کاوی کرده و در اختیار اعضای محترم سندیکا قرار دهد.

پروژه های در دست بررسی
1.طراحی و ساخت دستگاه دیفراست با هدف استفاده بهینه از آب مصرفی در قسمت های اتوکلاو، دیفراست ماهی و شستشوی سالن ها و...
در این طرح حجم معینی از آب (بر فرض 10000لیتر) از تمییزترین قسمتی که آب زیادی مصرف میشود (قسمت اتوکلاو) جهت شستشوی ماهی در قسمت قصابی(نیمه تمییز) و سپس به قسمت دیفراست(آلوده ترین) منتقل میشود. در هر مرحله دما،رنگ،بو و آلودگی های آن با روش های فیلتراسیون و ازوناسیون به سطح معینی از مطلوبیت مطابق با استانداردهای بهداشتی رسانده میشود.
این طرح نیازمند اسپانسری از میان صنایع کنسرو سازی است تا اولین آن در ایران طراحی و آزمایش شود. با این کار روزانه هزاران لیتر آب در هر واحد صرفه جویی میگردد. که اگر فرض بر وجود 100 واحد کنسرو سازی باشد که روزانه حداقل 10000 لیترآب وارد سیستم فاضلاب صنعتی میکند رقمی بالغ بر یک میلیون لیتر در روز میشود.
2.طرح استحصال چربی و خون از پساب پخت اولیه.
3.طرح مدیریت انرژی
4. طرح ایجاد بازار الکترونیکی برای سندیکای کنسرو ایران

همکاران دپارتمان
خانم مهندس آبرویی کارشناس و کارشناس ارشد تکنولوژی اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک با نزدیک به 30 سال سابقه کار در صنعت اتوماسیون اداری ،طراحی سایت ومدرس دانشگاه .

آقای مهندس زیور کارشناس ارشد مهندسی صنایع از مشاوران سیستم های کیفت ومدیریت و نماینده انجمن بهینه کاوی ایران در استان اصفهان با بیش ازچند سال سابقه ارایه خدمات مهندسی به صنایع غذایی کشور


جستجو

تبلیغات