کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

دپارتمان ترویج فرهنگ مصرف آبزیان




سرکار خانم دکتر شهره مسائلی

مسئول دپارتمان ترویج فرهنگ مصرف آبزیان

کارشناس مسئول بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان مدیریت شیلات استان اصفهان
رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: زیست شناسی با گرایش علوم جانوری از دانشگاه اصفهان
کارشناسی ارشد: زیست شناسی دریا گرایش جانوران دریا از دانشگاه علوم تحقیقات تهران
دکتری: زیست شناسی دریا گرایش جانوران دریا از دانشگاه علوم تحقیقات تهران


دپارتمان ترویج فرهنگ مصرف آبزیان

هدف از تشکیل دپارتمان ترویج فرهنگ مصرف آبزیان خصوصا کنسرو ماهی مطابق با سیاست های سازمان و در راستای فرهنگ سازی مصرف آبزیان بوده که با برگزاری همایش های نقش آبزیان در ارتقائ سلامت جامعه و جشنواره های نقاشی کودکان با محوریت مصرف آبزیان جهت آموزش خانوارها و کودکان با این پروتئین سالم می باشد.


چشم انداز دپارتمان ترویج فرهنگ مصرف آبزیان
با تلاش سازمان شیلات و اطلاع رسانی و فعالیتهای فرهنگی در راستای ارتقاء مصرف سرانه آبزیان در استان و تشکیل کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور و فراهم شدن بستری برای ایجاد بازارهای تخصصی آبزیان و صنایع فرآوری و بسته بندی آن، سرانه مصرف انواع ماهی از 2 کیلوگرم به حدود 9 کیلوگرم در سال افزایش داشته است. این در حالی است که متوسط مصرف سرانه دنیا 19.2 کیلوگرم می باشد. بایستی با تلاش مضاعف و همکاری همه سازمانها و ادارات مرتبط در سلامت جامعه قدم برداشت.


خواص مصرف ماهی:
• پیشگیری از انواع بیماریها و استرس و دارای ارزشهای غذایی مهم
• کاهش کلسترل و تری گلیسرید خون و جلوگیری از بیماریهای قلبی عروقی و برخی از سرطان ها
• دارای خواص ضد التهابی
• مفید برای بیماران دیابتی (زیرا قند خون را افزایش نمی دهد )
• سبب افزایش ظرفیت ذهنی و دارای اثرات سودمند در پیشگیری از آلزایمر و تخفیف علائم آنها
• بهبود اشتها
• خواب راحت
• کمک به ترمیم حافظه کوتاه مدت
• پیشگیری و کمک به درمان بیماری های التهابی مفاصل مانند روماتیسم، آرتریت روماتوئید و آرتروز
• موجب رشد نرمال جنین و نوزاد
• افزایش وزن نوزاد در زمان تولد, تنظیم طول دوران بارداری و کاهش تولد نوزاد نارس
• تنها غذای گوشتی است که خوردن زیاد آن ضرری ندارد
• موجب کاهش علائم برخی از بیماری های روانی مانند شیزوفرنی شده و کمبود اسیدهای چرب ضروری (امگا3)
• موجب رشد بهتر هوش، سلامت و طول عمر
• پیشگیری از بیماری هایی گواتر, پوسیدگی دندانها, افزایش فشار خون و بیماری های قلبی – عروقی
• اثرات معجزه آسا در درمان بیماری هایی مانند روماتیسم, ذات الریه, بیماری های پوستی و تنفسی مانند برونشیت، آسم، سردردهای میگرنی و بیماری های کلیوی
طبق توصیه محققان علم تغذیه مصرف دو بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 50 تا 70 درصد کاهش دهد.


جستجو

تبلیغات