کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

اطلاعات عمومی

تکنولوژی جدید Blockchain- اطلاعات شناسنامه ای مواد غذایی
 دانلود 
کنسرو ماهی تون در آب و تون در روغن هر دو، مناسب برای رژیم غذایی سالم
 دانلود 
روش های صید ماهیان تون
 دانلود 
استريليزاسيون تجاري
 دانلود 
تاریخچه کنسرو سازی
 دانلود 
استانداردهای تجاری و مشخصات تجاری کنسرو ماهی تون
 دانلود 
استانداردهای تجاری و مشخصات تجاری کنسرو ماهی ساردین
 دانلود 
اطلس تون ماهیان
 دانلود 


جستجو

تبلیغات