کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

دپارتمان تدوین استاندارد

مژگان میلاجردی با 25 سال سابقه، کارشناس مسئول اجرای استاندارد 

مسئول دپارتمان تدوین استاندارد

  • کارشناس امور استاندارد در واحد صنایع غیر فلزی
  • دبیر کمیته های علائم در صنایع غیر فلزی 
  • مسئول آزمایشگاه های کمپوت و کنسرو
  • مسئول آزمایشگاه های نوشیدنی ها 
  • مسئول واحد درآمد و عضو کمیته حل اختلاف کارمزد اداره کل 
  • کارشناس مسئول اجرای استاندارد و کنترل کیفیت صنایع غیر فلزی 
  • نماینده اداره کل در انجمن تخصصی جامعه کنترل کیفیت استان 
  • مسئول واحد صادرات اداره کل 
  • رئیس گروه کاری ارزیابی عملکرد اداره کل
  • دبیر کارگروه توسعه مدیریت اداره کل

سازمان ملی استاندارد

استاندارد در لغت به معنی نظم و قاعده و قانون و مفاهیمی از این قبیل است. اما معنی آن از نظر سازمان ملی استاندارد ایران که تنها مرجع رسمی کشور است که وظیفه تعیین ، تدوین و نشر استانداردهای ملی(رسمی) ایران را بر عهده دارد، عبارت است از:
مدرکی که حاصل اجماع نظر و توافق جمعی صاحبان حق و نفع بوده و در بر گیرنده قواعد، راهنمایی ها یا مشخصه هایی برای فعالیت ها یا نتایج آنها به منظور استفاده ی عمومی و مکرر می باشد و هدف از آن دستیابی به میزان مطلوبی از نظم در یک زمینه ی معین است.
استانداردهایی، ملی تلقی می شوند که بر اساس مفاد نوشته شده در استاندارد ملی ایران شماره 5 تدوین و در کمیته ملی استاندارد مربوط که سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل میدهد به تصویب رسیده باشد.

اهداف و مزایای استانداردهای ملی

  • صرفه جویی در هزینه
  • افزایش رضایت مشتری
  • دسترسی به بازارهای جدید
  • افزایش سهم بازار
  • مزایای زیست محیطی
استانداردسازی

استاندارد سازی عبارت است از تهیه، تدوین و به کارگیری بهترین و مناسب ترین ملاکها، ویژگی ها، ضابطه ها و روشها از تولید و ارائه خدمات و تمامی فعالیت های صنعتی، بازرگانی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و.. با هدف ارتقا ضریب ایمنی، سلامتی و بهداشت مردم و در نهایت ایجاد رفاه در جامعه. در این راستا سازمان ملی استاندارد به موجب قانون، تنها مرجع رسمی تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی میباشد. ضمن توجه به شرایط کلی و نیازمندی های خاص کشور، از آخرین پیشرفت های علمی فنی و صنعتی جهان و استانداردهای بین المللی استفاده می نماید تا با رعایت موازین پیش بینی شده در قانون به منظور حمایت از مصرف کنندگان حفظ سلامتی و ایمنی فردی و عمومی، حصول اطمینان از کیفیت محصولات و ملاحظات زیست محیطی و اقتصادی نسبت به تدوین و تجدید نظر استاندارد های موجود اقدام نماید.


نیروی انسانی متخصص مهمترین سرمایه هر سازمان دانش محور می باشد. تلاش ما بر آن است تا مجموعه ای از متخصصان صنعت غذا را در این دپارتمان جهت تعامل و رسیدن به اهداف زیر گرد هم آوریم.

  • تدوین استانداردهای جدید در صنعت کنسروسازی آبزیان در راستای استفاده بهینه و بیشتر از منابع دریایی قابل دسترس
  • تجدید نظر و به روزرسانی استانداردهای ملی که مدت زمان زیادی است از تدوین آنها گذشته است.
  • استفاده از نیروهای متخصص و خلاق صنعت کنسروسازی در کشور جهت همکاری با دپارتمان تدوین استاندارد کمیته فنی کنسرو آبزیان
  • تعامل هرچه بیشتر متخصصان صنعت کنسروسازی کشور با همدیگر
  • افزایش میزان اثربخشی در ، تدوین و تجدید نظر استانداردهای ملی در این کمیته با همفکری کلیه متخصصان کشور
  • برنامه ریزی دقیق جهت بررسی منابع مورد نیاز برای تدوین استاندارد توسط اعضا کمیته فنی در استان و افزایش میزان کارایی فعالیت این کمیته
  • پرورش نیرو¬های متخصص در راستای تدوین استاندارد 
اعضا کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور متشکل از
  • اعضای هیئت علمی دانشگاههای کشور
  • مدیران کنترل کیفیت و مدیران تولید مجرب صنعت کنسرو آبزیان
  • کارشناسان استاندارد
  • محققین صاحب نظر در حوزه صنعت کنسرو آبزیان


جستجو

تبلیغات