کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت ها

 جلسه ی تجدید نظر استاندارد کنسرو مرغ و کنسرو ساردین در اداره کل استاندارد استان اصفهان


از فعالیتهای دپارتمان تدوین استاندارد ملی در سال 1394 میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  1. کنسرو ماهی _ آیین کار بهداشتی تولید
  2. کنسرو مرغ _ آیین کار بهداشتی تولید  
  3. ویژگیها و روشهای آزمون کنسرو ماهی ساردین


استانداردهای در دست اقدام

ردیفاستاندارد
1کنسرو ماهی قزل آلا در روغن
2کنسرو ماهی کیلکا در روغن
3کنسرو ماهی کیلکا در سس
4کنسرو ماهی ماکرل در روغن یا سس
5ماهی و میگو _ویژگی‌های میکروبی
6کنسرو خورشت بادمجان


استانداردهای تجدید نظر شده

نام کتاب/مقالهلینک 
استاندارد ملی ایران 9211 - آیین کار بهداشتی تولید کنسرو ماهی دانلود 
استاندارد ملی ایران 3304 - کنسرو ماهی ساردین، ویژگی ها و روش های آزمون دانلود 

سایر فعالیت ها

کمیسیون نهایی اصلاحات روی استاندارد های کنسرو ماهی
1395/10/19مشاهده 

جستجو

تبلیغات