فعالیت ها
جلسه ی تجدید نظر استاندارد کنسرو مرغ و کنسرو ساردین در اداره کل استاندارد استان اصفهان
![](../../images/kj.jpg)
از فعالیتهای دپارتمان تدوین استاندارد ملی در سال 1394 میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- کنسرو ماهی _ آیین کار بهداشتی تولید
- کنسرو مرغ _ آیین کار بهداشتی تولید
- ویژگیها و روشهای آزمون کنسرو ماهی ساردین
استانداردهای در دست اقدام
ردیف | استاندارد |
1 | کنسرو ماهی قزل آلا در روغن |
2 | کنسرو ماهی کیلکا در روغن |
3 | کنسرو ماهی کیلکا در سس |
4 | کنسرو ماهی ماکرل در روغن یا سس |
5 | ماهی و میگو _ویژگیهای میکروبی |
6 | کنسرو خورشت بادمجان |
استانداردهای تجدید نظر شده
نام کتاب/مقاله | لینک |
استاندارد ملی ایران 9211 - آیین کار بهداشتی تولید کنسرو ماهی | دانلود |
استاندارد ملی ایران 3304 - کنسرو ماهی ساردین، ویژگی ها و روش های آزمون | دانلود |
سایر فعالیت ها
کمیسیون نهایی اصلاحات روی استاندارد های کنسرو ماهی | 1395/10/19 | مشاهده |