کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

کمیسیون نهایی اصلاحات روی استاندارد های کنسرو ماهی


کمیسیون نهایی تدوین در تاریخ 19/10/1395 با شش ردیف استاندارد ملی با حضور نمایندگان و کارشناسان صنعت غذا، اساتید دانشگاه، کارشناسان معاونت غذا و دارو- اداره کل استاندارد، اداره کل دامپزشکی و اداره کل شیلات و سایر کارشناسان مرتبط، در محل اداره کل استاندارد استان اصفهان برگزار گردید.

در این نشست اصلاحات نهایی روی استاندارد های کنسرو ماهی کیلکا در روغن، کنسرو ماهی کیلکا درسس، کنسرو ماهی قزل آلا، کنسرو ماهی ماکرل، ماهی و میگو، ویژگی های میکروبی و کنسرو خورشت بادمجان صورت پذیرفت. 

جستجو

تبلیغات