کمیسیون نهایی اصلاحات روی استاندارد های کنسرو ماهی
کمیسیون نهایی تدوین در تاریخ 19/10/1395 با شش ردیف استاندارد ملی با حضور نمایندگان و کارشناسان صنعت غذا، اساتید دانشگاه، کارشناسان معاونت غذا و دارو- اداره کل استاندارد، اداره کل دامپزشکی و اداره کل شیلات و سایر کارشناسان مرتبط، در محل اداره کل استاندارد استان اصفهان برگزار گردید.
در این نشست اصلاحات نهایی روی استاندارد های کنسرو ماهی کیلکا در روغن، کنسرو ماهی کیلکا درسس، کنسرو ماهی قزل آلا، کنسرو ماهی ماکرل، ماهی و میگو، ویژگی های میکروبی و کنسرو خورشت بادمجان صورت پذیرفت.