کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

آرشیو فعالیت های سندیکا

اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870
 مشاهده 
جلسه اعلان موجودیت کمیته فنی رب و سس گوجه فرنگی
 مشاهده 
جلسه بحث و بررسی پیرامون تخصیص مجدد ارز مبادله ای به واردات تون ماهیان
 مشاهده 
جلسه سالانه هیئت مدیره سندیکا
 مشاهده 
گزارش سفر هیأت مدیره سندیکای صنایع کنسرو ایران به استان کرمانشاه مشاهده 
مصاحبه رادیو اقتصاد با موضوع «صنایع کنسری ـ کالای ایرانی» با جناب آقای سید محمد میررضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران
 مشاهده 
گزارش حضور در نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزی پروری و صنایع وابسته
 مشاهده 
جلسه كميته فنى كانون انجمنهاى صنايع غذايى ايران
 مشاهده 
جلسه سالانه هیئت مدیره سندیکا
 مشاهده 

جستجو

تبلیغات