کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

نشریات (مقالات به روز دنیا)

آخرین مقالات بین المللی منتشر شده در رابطه با صنعت کنسرو آبزیان ایران و جهان در جدول زیر قرار گرفته و می توانید با کلیک بر روی هر یک از آنان، مطالعه و دانلود نمایید.

مقالات فارسی

ردیفنام مقالهلینک
1اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهاي حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهاي چرب ماهی قزل آلاي رنگین کمان طی نگهداري در 18- درجه سلسیوس
دانلود 
2تاثير ميزان سطوح مختلف آب در طي زمان، بر شدت اكسيداسيون و هيدروليز روغن سوياي كنسرو ماهي تن اسكيپ جك
دانلود
3آخرين و كامل ترين گزارش شركت معظم مشاوره مديريت مكنزى در مورد چشم انداز آينده اقتصاد ايران در سه دهه آينده
دانلود
4بررسی ارتباط مصرف ماهی و کاهش خطر سرطان پستاندانلود 
5نقش تغذیه در باروری زنان و مرداندانلود 
6 تولید پروتئین با ارزش افزوده از ضایعات ماهیهای جنوب کشوردانلود 
7معرفي اسيدهاي چرب غيراشباع در ماهي تيلاپيا و نگرشي بر اثرات آنها بر بدن انسان
دانلود 


مقالات انگللیسی

ردیفنام مقالهلینک
1Authentication of canned fish packing oils by means of Fourier transform infrared spectroscopy
دانلود 
2Quality assurance of histamine analysis in fresh and canned fish
دانلود 
3The 2014 FDA assessment of commercial fish: practical considerations for improved dietary guidance
دانلود
4Fish Byproduct Utilization
دانلود
5Nutritional Composition of Skipjack Tuna (Katsuwonus pelamis) Caught from the Oceanic Waters around Sri Lankaeدانلود
6FISH TO 2030: Prospects for Fisheries and Aquaculture

دانلود
7THE STATE OF WORLD FISHERIES AND AQUACULTURE
دانلود 
8Wasted seafood in the United States: Quantifying loss from production to consumption and moving toward solutionsدانلود 



جستجو

تبلیغات