کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

همایش روز جهانی رژیم درمانگر

همایش روز جهانی رژیم درمانگر، روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۱۲/۱۸مصادف با ٩ مارس ٢٠١٧، در محل تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور متخصصين و کارشناسان تغذیه برگزار گردید. کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور و سندیکای صنایع کنسرو ایران ضمن بزرگداشت این روز، همگام با کارشناسان تغذیه فعال در صنعت کنسرو، ضمن بيان توانمندى ها و ظرفيت هاى صنعت كنسرو در توليد غذای سالم با ارزش تغذیه ای بالا، در مورد بعضی مواد غذایی سلامتی بخش که به علت عدم آگاهی از نحوه تولیدشان از دسترس برخی بیماران خارج شده بود، اطلاع رسانی مطلوبی نمود.


همكارى و همراهى رژيم درمانگران و متخصصين صنعت غذاى كشور رويداد فرخنده اى است كه آنرا پاس داشته و اميد به استمرار آن داريم.

جستجو

تبلیغات