کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی در شهرک علم و فناوری پژوهش

امروز 95/7/27 اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی در شهرک علم و فناوری پژوهش در تهران برگزار گردید. در این کنگره قریب به 700 مقاله ارائه شد که از بین آن ها 567 مقاله برگزیده و بقیه مردود گردید. حضور اساتید گرانقدری چون پروفسور Lelieveld و جناب آقای دکتر عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران بار علمی همایش را دو چندان کرد.


مقالات ارسالی به دو صورت پوستر و سخنرانی ارائه شد.

 در ابتدای همایش جناب آقای مهندس حجتی وزیر محترم کشاورزی سخنرانی خود را ایراد فرمودند. ایشان با تأکید بر حفظ غذا از مزرعه تا سفره و فراوری مواد غذایی و کاهش ضایعات، ابراز امیدواری کردند که با عنایت مسئولین کشور و با توجه به ظرفیت نیروی انسانی و تجربیات نهفته در کشاورزان به رقابت جهانی خواهیم رسید و امیدواریم در این کنگره، اساتید، دانشجویان و صنعتگران راهکارهای مثبتی با تحلیل و بررسی مقالات ارائه کنند. در حاشيه اين همايش تعدادى از مقالات به صورت پوستر ارايه گرديد.


دپارتمان پژوهش كميته فنى كنسرو آبزيان كشور با همكارى كارخانه فرآورده هاى شيلاتى بندر عباس و دانشگاه آزاد اسلامى اصفهان واحد خوراسگان، مقاله اى با عنوان «تأثير ميزان سطوح مختلف آب در طى زمان بر شدت اكسيداسيون و هيدروليز روغن سوياى كنسرو ماهى تون - اسكيپ جك» را به صورت پوستر ارايه نموده است. اين كار تحقيقاتى توسط خانم مهندس فروزان نظرى مسئول دبيرخانه كميته فنى كنسرو آبزيان كشور صورت پذيرفته است.

دریافت مقاله تأثير ميزان سطوح مختلف آب در طى زمان بر شدت اكسيداسيون و هيدروليز روغن سوياى كنسرو ماهى تون - اسكيپ جك


جستجو

تبلیغات