کمیته فنی کنسرو آبزیان کشور

وابسته به سندیکای صنایع کنسرو ایران

سخن بی پرده


در خبرها خواندیم که مجمع تشخص مصلحت نظام، طی مصوبه ای نظر مجلس را در مورد واگذاری امر نظارت بر غذا به سازمان ملی استاندارد، تایید نموده و گویا قرار است تمامی امور مربوط به نظارت بر غذا از سازمان غذا و دارو به سازمان ملی استاندارد محول گردد....


 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

فعالیت های سندیکا


اولین جلسه بحث و تبادل نظر پیرامون تعیین قیمت مصرف کننده و فروش محصولات کنسرو ماهی در سال 97 و موضوع تجدید نظر استاندارد 2870

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

یادداشت


مسمومیت با هیستامین در اثر مصرف ماهی

اسید آمینه هیستیدین که مقدار قابل توجهی از آن در ماهی تون وجود دارد، تحت تاثیر آنزیم هیستیدین دکربوکسیلاز به عامل آلرژی زایی به نام هیستامین تبدیل می شود...

 ادامه مطلب 

 آرشیو مطالب 

گزارش جلسه دپارتمان بهینه کاوی کمیته تخصصی آبزیان کشور با بخش ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی


تاریخ: 3/7/1395 زمان:10 صبح

مکان: دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشکده کشاورزی، گروه صنایع غذایی

حاضرین:

  • جناب آقای دکتر همدمی ( عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان )
  • سرکار خانم دکتر سلطانی زاده (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان)
  • آقای مهندس بارفتن مسئول دپارتمان بهینه کاوی کمیته فنی 
  • سرکار خانم مهندس نظری مسئول دبیرخانه کمیته فنی 
موضوعات بررسی شده:
  • گسترش همکاری کمیته با بخش ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی در حوزه صنایع غذایی بویژه کنسرو آبزیان 
  • بررسی ساخت دستگاه دیفراست با ولتاژ بالا بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا در دانشگاه صنعتی اصفهان 
  • مدیریت آب در واحدهای صنایع غذایی

در ابتدای جلسه آقای بارفتن در ارتباط با کمیته و اهدافش و نقشی که به عنوان رابط تخصصی بین دانشگاه و صاحبان صنایع دارد توضیحاتی ارایه کردند. سپس جناب آقای دکتر همدمی توضیحات مفصلی در رابطه با دستگاه دیفراست... دادند که مختصرا به اهم آن اشاره می شود. دستگاه دیفراست با ولتاژ بالا سیستم نیمه پیوسته ای است مرکب از کانالی با طول حدود 6 متر که به دو الکترود در بالا و پایین مجهز است. ماده غذایی منجمد با عبور از این میدان توسط تسمه نقاله به دمای مناسب جهت فراوری می رسد.


مزایای این دستگاه:

  • حذف آب در عملیات دیفراست
  • مصرف بسیار پایین انرژی (60تا70 وات)
  • ضدعفونی سطحی
  • دیفراست یکنواخت
  • سرعت بالای انتقال هوای گرم به داخل ماده غذایی
جناب آقای دکتر همدمی در پاسخ به سوال مطرح شده مبنی بر نحوه ی روند اکسیداسیون چربی ها و دناتوراسیون پروتئین، فرمودند: هیچ تفاوت معنی داری در استفاده از این روش با روش های مرسوم فعلی مشاهده نگردید. ایشان در ادامه در خصوص اهدف طرح مدیریت و بهینه سازی مصرف آب، به 3 مورد ذیل اشاره کردند.
  1. واقعی کردن مصرف 
  2. بازچرخش آب 
  3. استفاده مجدد
که با توجه به مصرف بسیار زیاد آب در واحدهای کنسرو سازی قرار بر این شد که کمیته فنی نسبت به همکاری با این طرح مکاتبات لازم را انجام دهد. در انتها جناب دکترهمدمی از نقش کمیته فنی به عنوان رابط دانشگاه و صنعت ابراز خوشحالی نموده و تمایل به برپایی جلسات هم اندیشی و رفع مشکلات صنعت داشتند.

جستجو

تبلیغات