گزارش جلسه دپارتمان بهینه کاوی کمیته تخصصی آبزیان کشور با بخش ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی
تاریخ: 3/7/1395 زمان:10 صبح
مکان: دانشگاه صنعتی اصفهان. دانشکده کشاورزی، گروه صنایع غذایی
- جناب آقای دکتر همدمی ( عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان )
- سرکار خانم دکتر سلطانی زاده (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان)
- آقای مهندس بارفتن مسئول دپارتمان بهینه کاوی کمیته فنی
- سرکار خانم مهندس نظری مسئول دبیرخانه کمیته فنی
- گسترش همکاری کمیته با بخش ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی در حوزه صنایع غذایی بویژه کنسرو آبزیان
- بررسی ساخت دستگاه دیفراست با ولتاژ بالا بر اساس آخرین تکنولوژی روز دنیا در دانشگاه صنعتی اصفهان
- مدیریت آب در واحدهای صنایع غذایی
در ابتدای جلسه آقای بارفتن در ارتباط با کمیته و اهدافش و نقشی که به عنوان رابط تخصصی بین دانشگاه و صاحبان صنایع دارد توضیحاتی ارایه کردند. سپس جناب آقای دکتر همدمی توضیحات مفصلی در رابطه با دستگاه دیفراست... دادند که مختصرا به اهم آن اشاره می شود. دستگاه دیفراست با ولتاژ بالا سیستم نیمه پیوسته ای است مرکب از کانالی با طول حدود 6 متر که به دو الکترود در بالا و پایین مجهز است. ماده غذایی منجمد با عبور از این میدان توسط تسمه نقاله به دمای مناسب جهت فراوری می رسد.
مزایای این دستگاه:
- حذف آب در عملیات دیفراست
- مصرف بسیار پایین انرژی (60تا70 وات)
- ضدعفونی سطحی
- دیفراست یکنواخت
- سرعت بالای انتقال هوای گرم به داخل ماده غذایی
- واقعی کردن مصرف
- بازچرخش آب
- استفاده مجدد